prickfria Gasol- och styckegodstransport 

SERVICE OCH SMART LOGISTIK PÅ KÖPET

Välj en transportör som gillar att leverera till punkt och pricka. För oss är det självklart att leverera på rätt tid och på rätt plats, men också se till att transporten har skett tryggt och säkert vid varje leverans. Är det dags att flytta eller behöver skicka varor och andra leveranser? Då är det bara att kontakta oss. Idag hjälper vi företag, privatpersoner och organisationer med styckegodstransporter från Örebro till Skellefteå. Hos oss finns tillräckliga resurser för omfattande uppdrag tillsammans med det lilla företagets flexibilitet och service.

Här är några exempel på vilka transporter du kan få hjälp med:

  • farligt gods
  • bohag och möbler
  • företagsbud
  • gasol
    ​​​​​​​

ALLTID SÄKERHETEN FRÄMST

När du väljer Lindhrots Åkeri är du garanterad en förare som har kompetens för uppdraget. Det är en självklarhet för oss att alla förare har giltigt YKB, är uppdaterade på alla trafikregler, men också utbildning och certifiering inom farlig gods. Du får också en förare som har arbetat med oss länge. Det gör att du i mångt och mycket får personal som lär känna till ditt uppdrag och kan dina behov, vilket ger dig en säkrare leverans.

KONTAKTA OSS

Vill du diskutera enstaka transportuppdrag eller längre samarbeten är du alltid varmt välkommen att höra av dig till Lars Lindroth på mobilnummer 070-37 000 26 eller Pontus Lindroth på mobilnummer 070-37 001 26. Du kan också skickaett meddelande direkt här.