Anläggningstransporter och Maskintjänster för dig

MED KÄNSLA FÖR GRUS OCH JORD

När du behöver hjälp med snöröjning som är effektiv och snabb på plats. När du behöver laga och reparera grusvägar eller när du letar efter en trygg partner som smidigt och säkert kan lösa brist på fyllnadsmaterial och lägga det på rätt plats. Då ska du kontakta oss. Hos Lindroths åkeri finns ett stort utbud av maskiner som kan lösa de flesta uppdrag inom mark och anläggning. Dessutom får du förare som på ett lätt och smidigt sätt löser uppdraget åt dig genom kunskap och skicklighet.

Genom vårt stora kontaktnät av grus- och jordleverantörer kan vi optimera och effektivisera dina transporter så att upphämtning sker på vägen till leverans. Hos oss finns erfarenhet från en mängd olika uppdrag inom väg- och byggnadsprojekt i bagaget. Dessutom kan du få hjälp med transporter som cement, spannmål, grus, kalk och konstgödsel.


​​​​​​​SÄKERHET OCH KVALITET FRÄMST

​​​​​​​När du väljer Lindroths Åkeri är du garanterad en uppdaterad förare som har kompetens för uppdraget. Det är en självklarhet för oss att alla förare har giltigt YKB, men också utbildning och certifiering på de maskiner och fordon de kör. Du får alltid en förare som antingen har arbetat med oss länge eller har fått en gedigen grund att stå på. Vi intresserar oss alltid för dig som kund. Det gör att du får personal som efter ditt första uppdrag kommer att känna till dina behov och ha den informationen med sig in i nästa uppdrag hos dig. Vi tänker säkerhet i allt vi gör. När vi utför transporter är det den absolut viktigaste delen.
​​​​​​​


KONTAKTA OSS

Vill du diskutera enstaka transportuppdrag eller längre samarbeten är du alltid varmt välkommen att höra av dig till Lars Lindroth på mobilnummer 070-37 000 26 eller Pontus Lindroth på mobilnummer 070-37 001 26. Du kan också skicka ett meddelande direkt här.