Tack, vad spännande!

Ditt meddelande har blivit levererat, vi kommer att gå igenom ditt ärende så snabbt som möjligt.
Medans du väntar rekommenderar vi att du kollar på våra tjänster, referenser eller kanske läser lite om oss.

Allt BÖRJADE MED EN Tankbil

Lindroths Åkeri startades 1996 av Lars Lindroth. Lars startade företaget med en bulkbil. I kombination med efterfrågan och god service har företaget växt. Idag är åkeriet ett transportföretag beläget i Torsåker, Gästrikland med runt 15 anställda chaufförer. Företaget drivs fortfarande av Lars Lindroth tillsammans med Pontus Lindroth och är ett familjeföretag som står för service, kunskap och nära samarbete. ”Transportbranschen är en viktig samhällsfunktion och vi är en stolt del av den. Målet för oss är att utveckla vårt företag för att klara av framtidens transporter på ett smidigt och effektivt sätt. I det ingår kvalitet, miljö och en bra arbetsmiljö.” Läs mer om Lindroths åkeris  miljöpolicy och kvalitetspolicy.

PERSONLIG SERVICE PÅ VÄGEN 

För oss innebär en transport en säker leverans där du får ett resultat du är mer än nöjd med. Det betyder för oss skicklig planering och trygg logistik, säkra och moderna bilar där det sitter en skicklig och engagerad förare bakom ratten vid varje leverans. Hos oss hittar du ärlighet i uppdragen, men också utrymme för önskemål och lösningar som passar dig och dina behov. Det har varit vårt motto sedan starten och gett oss många och långa kundrelationer. Det vill vi gärna skapa tillsammans med dig också.

TRANSPORTÖR MED MÅNGA SIDOR

Vi har lång erfarenhet av transporter inom farligt gods vilket ställer mycket höga krav på säkerheten. Att köra tankbil med fossila och fossilfria bränslen som olja, gas eller biogas kräver inte bara dokumenterad kunskap. Det kräver också ett säkerhetstänk som ska klara punktlighet och leveranssäkerhet samtidigt som föraren har utrymme att ta hänsyn till väg och trafikmiljö. Efter över tjugo års erfarenhet av just sådana transporter är det en av våra spetskompetenser.

Förutom farligt gods kan vi också erbjuda dig varierande transporttjänster. Från Örebro till Skellefteå ser vi till att lösa styckegodstransporter. Hos oss finns också maskin & anläggningstjänster som klarar av uppdrag inom byggnationer, vägbyggen och skogsbruksrestaurering. Dessutom kan du få hjälp med att köpa grus, gas, drivmedel eller annat fyllnadsmaterial genom oss. Eller ge din bil extra omtanke på vår AD-bilverkstad. Det är bara att kontakta oss, så får du hjälp.